Proizvodi
AEGAFL HyperscaleaAllied TelesisAllocacocAPCAtlonaBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLevitonLinksysN-TronNDrivePanda SecurityPanduitPatchSeePOLYSnomSynology IncorporatedTeldorTeltonika UhABTiandy technologiesTK DixiUrbanista

Vesti

April 2019.
Konferencija DATUM 2019. – Data centri i Poslovna IT rešenja.

 

16. i 17. april - Hotel „Crowne Plaza" Beograd

Konferencija
DATUM  je bila posvećena uticaju novih trendova na infrastrukturu i poslovanje. Jedan od ciljeva konferencije je bio da demistifikuje ključne termine „Digitalna transformacija“, „Industrija 4.0“ kao i „Računarstvo u oblaku“.

DATUM konferencije imaju jedinstvenu publiku, koja pored probranih posetilaca, okuplja najpoznatije IT kompanije, nezavisne predavače iz akademskih, strukovnih i konsultantskih organizacija i regulatornih tela, državnih zvaničnika i predstavnika medija.

Sion Net već tradicionalno nastupa na konferenciji DATUM koja se ove godine održala pod nazivom "Data centri i Poslovna IT rešenja". Imali samo najzapaženiji štand sa instaliranim rack oramnima i opremom u njima, a takođe smo imali i veliki ekran na kome smo predstavili video prezentacije naših partnera.

Učesnici konfernecije su na našem štandu mogli da se upoznaju sa najnovijim rešenjima i proizvodima kompanija koje zastupamo, kao što su: Panduit, APC, Bachmann, Allied Telesis, Canovate, Conteg, AFL Hyperscale, Teltonika i drugi.

Datum.rs

 

 
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


B2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. 2016. Powered by BeoNET