Proizvodi
AEGAFL HyperscaleAllied TelesisAllocacocAPCBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLevitonLinksysN-TronNDriveNetgearPanda SecurityPanduitPatchSeePlantronicsSnomSynology IncorporatedTeltonika UhABTK DixiUrbanista

Vesti

April 2018.
E-SECURITY KONFERENCIJA - Hotel Crowne Plaza Beograd

 

Od 25. do 27. aprila 2018. u Hotelu Crowne Plaza Beograd održana je međunarodna eSecurity konferencija pod nazivom ## HACK OR BE HACK##.
Konferencija eSecurity je jedan od najznačajnijih IT događaja u regionu koji okuplja veliki broj profesionalaca u oblasti informacione bezbednosti. Ovo je bio događaj koji je pružio odgovore na veliki broj aktuelnih pitanja o informacionoj bezbednosti, koja muče IT profesionalce. Predavanja su održali renomirani stručnjaci iz oblasti IT bezbednosti: Dejan Levaja, Milan Gabor, Mane Piperevski, Filip Simeonov, Igor Franc, Vladimir Petrović, Jovan Šikanja, Vladimir Radunović, Nemanja Maček, Vladimir Stanković, Aleksandar Jevremović, Luka Milinković, Predrag Cujanović, Darko Šehović i drugi.
Sion Net se predstavio sa kompanijom Panda Security. Predavanje je održao Vladimir Stanković, Business Development Manager iz Panda Security gde je predstavio AdaptiveDefence 360.Panda Adaptive Defence 360 (prilagodljiva odbrana 360) je prvo i jedino rešenje sajber-bezbednosti koje kombinuje najefikasniji tradicionalni antivirus i najnoviju naprednu tehnologiju zaštite sa mogućnošću da se klasifikuju svi procesi.
Panda - Adaptive Defence 360 je servis za detekciju i odgovor koji precizno može svrstati svaki proces na svim krajnjim tačkama vaše kompanije, omogućujući sve samo jedinim legitimnim programom.
Prilagodljiva odbrana 360 oslanja se na novi model bezbednosti zasnovanog na tri principa:
1. Kontinuirano praćenje svih procesa na računarima i serverima kompanije.
2. Automatska klasifikacija pomoću Machine Learning na našoj platformi sa našom ogromnom bazom podataka u oblaku.
3. Tehnički stručnjaci koji analiziraju sve procese koji se ne klasifikuju automatski, za procenu ponašanja svega što radi na vašim sistemima.

Na konferneciji su se održale i dve panel diskusije – „GDPR Q&A – Implementacija i obaveze“ i „Zaštita podataka u praksi“.
Interakcijom između publike i renomiranih predavača učesnici su razmenijivali znanje, kako bi ga iskoristili za ličnu i korporativnu IT bezbednost i podigli bezbednost na viši nivo. 
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


B2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. 2016. Powered by BeoNET