Proizvodi
AEGAFL HyperscaleaAllied TelesisAllocacocAPCBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLevitonLinksysN-TronNDriveNetgearPanda SecurityPanduitPatchSeePlantronicsSnomSynology IncorporatedTeltonika UhABTiandy technologiesTK DixiUrbanista

Vesti

Maj 2019.
Sion Net na sajmu tehnike u Beogradu

Od 21. do 24. maja u Beogradu je održan 63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća. Među izlagačima se nalazio i naš štand na kome smo predstavili brendove iz svog portfolija vezano za elektro i industrijske sisteme.


April 2019.
Konferencija DATUM 2019. – Data centri i Poslovna IT rešenja.

Sion Net već tradicionalno nastupa na konferenciji DATUM koja se ove godine održala 16. i 17. aprila, u Hotelu „Crowne Plaza" u Beogradu.


Mart 2019.
TELTONIKA - Novi brend u portfoliju Sion Net-a

Sion Net je potpisao novi distributivni ugovor sa kompanijom TELTONIKA. TELTONIKA je Litvanska (EU) kompanija, koja proizvodi inovativna rešenja za komunikaciju putem mobilnih mreža. U ponudi su 2 glavne grupe GSM rutera.


Oktobar 2018.
Sion Net je potpisao ugovor o distribuciji sa kompanijom EISSOUND

EISSOUND je španska kompanija koja proizvodi integrisana audio rešenja koja se primenjuju u različitim komercijalnim i javnim objektima.


April 2018.
E-SECURITY KONFERENCIJA - Hotel Crowne Plaza Beograd

Od 25. do 27. aprila 2018. u Hotelu Crowne Plaza Beograd održana je međunarodna eSecurity konferencija pod nazivom ## HACK OR BE HACK##. Sion Net se predstavio kompanijom Panda Security i antivirusom Adaptive Defence 360.

 
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


B2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. 2016. Powered by BeoNET