Proizvodi
AEGAFL HyperscaleAllied TelesisAllocacocAPCBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLevitonLinksysN-TronNDriveNetgearPanda SecurityPanduitPatchSeePlantronicsSnomSynology IncorporatedTeltonika UhABTK DixiUrbanista

SNOM C520 CONFERENCE
SNOM C520 Konferencijski telefon sa 2 odvojiva mikrofona

Opis:

 
Snom C520 WiMi je moderno rešenje za konferencije razgovore.

Zahvaljujući naprednoj DECT i Bluetooth tehnologiji, C520 je savršen uređaj za timske konferencije i nudi tri vrhunska mikrofona. Jedan mikrofon visokih-performansi je u glavnoj baznoj stanici a još dva bežična DECT mikrofona se mogu po potrebi odvojiti i postaviti bilo gde u prostoriji.

C520 mikrofoni koriste dinamičku redukciju šuma i kontrolu, obezbeđujući kristalno jasan HD audio zvuk, čak i u velikim prostorijama. Mikrofoni se sinhronizuju sa baznom stanicom u realnom vremenu prema njihovoj lokaciji. Ova tehnologija omogućava korisniku slobodu kretanja bez potrebe da podigne svoj glas, i bez obzira na veličinu prostorije za sastanke.

C520 poseduje raznovrstan Bluetooth interfejs koji omogućava da se smart telefoni ili DECT telefoni jednostavno uparuju i koriste.

Proširenje konferencijskog sistema C520 na još veće područje je jednostavno, dodate par bežičnih C52 zvučnika na baznu jedinicu i opseg zvučnika i mikrofona će se značajno povećati.
Na lageru:DA
Cena:morate biti logovani korisnik da biste videli cenu

Kliknite na sliku za veći prikazB2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Ostali proizvodi
Accessories
Conferencing
DECT Solution
Expansion Modules
IP Phones
License
Power supply
Software

Srodni proizvodi

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. 2016. Powered by BeoNET