promo 1
promo 2
promo 3
promo 4
promo 5
Proizvodi
AEGAFL HyperscaleAllied TelesisAllocacocAPCAtlonaBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLinksysN-TronNDrivePanda SecurityPanduitPatchSeePOLYSnomSynology IncorporatedTeltonika UhABTiandy technologiesTK DixiUrbanista

ATLONA-AT-HDR-EX-70C-KIT


AT-HDR-EX-70C-KIT je komplet HDBaseT predajnika i prijemnika iz Atlona porodice distributivnih prenosnika 4K/UHD i HDR signala. Podržava 4K/UHD video pri 60Hz sa 4:4:4 chroma sampling-om, kao i brzinu protoka podataka do 18Gbps preko HDMI interfejsa. Kompatibilan je i sa HDCP 2.2 zaštitom.

Prenosom audio i video signala, preko HDBaseT standarda, mrežnim kablovima CAT 6a i CAT 7,
AT-HDR-EX-70C-KIT opmogućava kompresiju audio i video signala, bez gubitaka i kašnjenja. Zbog kvalitetne kompresije signala je moguće koristiti signal sa HDMI interfejsa, Infra-red-a i RS-232 protokola i do 70 metara za 1080p video, odnosno do 40 metara za 4K/UHD HDR signal.

Atlona HDR-EX-70C-KIT je idealan kako za komercijalnu primenu, tako i za stambene prostore koji poseduju najnovije 4K/UHD i HDR ekrane. Kompatibilan je sa svim video rezolucijama, audio i video formatima i standardima koji su podržani u okviru HDMI 2.0b interfejsa. Zarad jednostavnije integracije i instalacije, predajnik preko mrežnog kabla (PoE), napaja prijemnik, te nisu potrebni dodatni kablovi.
AT-HDR-EX-70C-KIT nudi diskretno, ekonomično rešenje za HDMI proširenje upravljačkog signala.

Kao i ostali Atlona uređaji, i ovaj komplet podleže Atlona garanciji na proizvode u trajanju od
10 godina, uz tehničku podršku od čak 356 dana godišnje.
B2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Ostali Netgear proizvodi
Audio Video Systems

Srodni Netgear proizvodi

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. Beograd 2016. Maintained by Byte Net