Proizvodi
AEGAFL HyperscaleaAllied TelesisAllocacocAPCAtlonaBachmannBeldenBelkinBerofixBuilt NYCanovateContegDietzel UnivoltEISSOUIntensoJabraKrugel EximLegrand UPS - monofazniLegrand UPS - trofazniLevitonLinksysN-TronNDrivePanda SecurityPanduitPatchSeePOLYSnomSynology IncorporatedTeldorTeltonika UhABTiandy technologiesTK DixiUrbanista

Plantronics Voyager 6200 UC Wireless slušalice

WIRELESS SLUŠALICE: vrhunske hi-fi stereo bežične slušalice rade besprekorno sa više aplikacija na desktop računarima, telefonima sa Bluetooth-om, laptop računarima, mobilnim telefonima i tabletima.

IZVANREDNI AUDIO: Bluetooth slušalice su opremljene Plantronics tehnologijom koja pruža čiste i jasne razgovore. Ima četiri omnidirekciona mikrofona i sa poboljšanom tehnologijom za poništavanje buke optimizuju vaš glas i smanjili buku u pozadini.

PONIŠTAVANJE BUKE: pasivno i aktivno poništavanje buke (ANC) blokiraju se uznemiravanje tako da se možete usredsrediti na vaš posao. Bluetooth tehnologija: bluetooth v4.1 headset / handsfree HSP 1.2 i HFP 1.6 (širokopojasni HD zvuk); klasa 1 BT radio.

OGRLICA: Bežične slušalice imaju traku oko vrata koja vibrira da vas obavesti o dolaznim pozivima, tako da nemate potrebe da gledate u vaš mobilni telefon.

KOMPATIBILNOST: Plantronics slušalice su sertifikovane za Skype za biznis i druge UC aplikacije i soft-telefone kao što su Avaia, Cisco i drugi.B2B Portal
Korisničko ime

Lozinka

Zapamti me
Niste član? Registrujte se!

Ostali proizvodi
Accessories
Bluetooth slušalice
Corded Headsets
Corded Headsets USB
Unified Communications

Srodni proizvodi

Pretraga proizvoda

Gde kupiti?
 
Naslovna Cenovnik Retail cenovnik Facebook
O nama Press Releases  
B2B PDV podaci  
Katalog Kontakt  
  Copyright Sion Net d.o.o. 2016. Powered by BeoNET